Колкото и много фенове да има Майкъл Б. Джордан, те трябва

...
Колкото и много фенове да има Майкъл Б. Джордан, те трябва
Коментари Харесай

Как Стив Харви се пошегува с Майкъл Б. Джордан

Колкото и доста почитатели да има Майкъл Б. Джордан, те би трябвало да се примирят, че сърцето на артиста е заето. От към две години той има връзка с Лори Харви - дъщерята на Стив Харви.

Стив Харви е известен освен с възприятието си за комизъм, само че и за неподправения метод, по който води предаването Family Feud ( " Семейни войни " ). Харви гостува в шоуто на Елън Дедженеръс, където с водещата си приказваха за най-различни неща.

Едно от тях, несъмнено, беше и връзката на щерка му Лори с Майкъл Б. Джордан. Елън напълно съзнателно сподели на комика фотография на двамата влюбени, на която се вижда по какъв начин Лори е седнала в скута на артиста. Харви духовито отвърна, че не е виждал тази фотография до този миг.

След това разясни, че към този момент две коледи подред Джордан прекарва у тях и е в действителност удовлетворен. Стив Харви още веднъж шеговито споделя, че му харесва артистът да е с тях, тъй като постоянно подарява доста хубави дарове.

Сега да вземем за пример му е взел кутия със 100 от едни от най-трудните за намиране пури, които Харви обожава. И още веднъж в кръга на шегата водещият на Family Feud споделя, че Джордан може и да е положително момче, само че го държи под око.

Пояснява, че не може да му надделее, когато са лице в лице, само че в случай че се обърне, ще го натупа. Е, сигурни сме, че пада огромен смях, когато тези двамата се съберат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР